2013. október 13., vasárnap

A réti palástfű javítja a kismedence szerveinek vérellátását, jó hatású altesti fertőzések és folyás esetén, a pubertás kezdetén elősegíti az egészséges menstruációs ciklus beállását,


Miért használj réti palástfüvet? (Ciklus és menstruáció)



Réti palástfű hatásai:

   A réti palástfű javítja a kismedence szerveinek vérellátását, jó hatású altesti fertőzések és folyás esetén, a pubertás kezdetén elősegíti az egészséges menstruációs ciklus beállását, oldja a hasi szervek görcseit, enyhíti a változókort kísérő tünetek egy részét. A Paracelsus által kidolgozott tan azon az elképzelésen alapszik, hogy a természet minden egyes élőlénye és jelensége kapcsolatban áll egymással, és nagy egységet alkot. Az összefüggéseket hasonló külső jegyek (szignatúrák) alapján lehet felismerni. A tan hívei szerint a szignatúrák révén megállapítható pl. egy növény vagy ásvány gyógyhatása is. Mivel a réti palástfű ,,kiizzadja" magából a vízcseppecskét, a szignatúra-tan szerint jó hatással van a változókori hőhullámokra és az ezzel kapcsolatos verejtékezésre is.
  A gyermekágyi időszakban fogyasztott réti palástfű-tea megelőzi a gyermekágyi váladék ürülésének zavarait,és elősegíti a méh visszafejlődését. Még mell feszesítő hatást is tulajdonítanak neki, ha a növény frissen préselt nedvével átitatott borogatást vagy magukat a friss, szétnyomott leveleket az emlőre teszik.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése