2013. október 9., szerda

Először is a félreértések elkerülése érdekében tisztázzuk, mit is érts a dzsúsz szó alatt.

Először is a félreértések elkerülése érdekében tisztázzuk, mit is érts a dzsúsz szó alatt. 

Semmiképpen ne azokra a gyümölcslevekre vagy cukrozott színes löttyökre gondolj, amik dobozolva vagy palackozva a boltok polcain sorakoznak. Még akkor sem, ha a „100%-os” és a „hozzáadott cukrot nem tartalmaz” feliratok csábító szövege áll rajtuk. Legtöbbször ugyanis ezek a levek „agyonfeldolgozott” gyümölcssűrítményekből vannak visszahígítva, amik nagy hordókban érkeznek Magyarországra. Ki tudja, hogy valójában honnan származnak és hány kézen keresztül kerülnek hozzánk, hogy aztán valamelyik „hígító üzemben” sokszorosára duzzasztva bepalackozzák.

Azok a dzsúszok, amikről én szeretnék most beszélni neked a te konyhádban, a te felügyeleted mellett, a te általad választott zöldségekből és gyümölcsökből készülnek. Mindent pont olyan arányban tartalmaznak, ami a te egészségedet és céljaidat a legjobban szolgálja. Nincs hőkezelve, amivel a legfontosabb tápanyagokat (enzimek és vitaminok) azonnal megölik benne és egy élettelen édes lé nem lesz belőle.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése