2013. október 9., szerda

Nem csak dzsúszok, hanem smoothie-k is fogyaszthatók a dzsúsz diéta programban. A bennük lévő a növényi rostok miatt a smoothie-k nagyon jól telítenek, ezért nem leszel éhes a program során

Nem csak dzsúszok, hanem smoothie-k is fogyaszthatók a dzsúsz diéta programban. 
A bennük lévő a növényi rostok miatt a smoothie-k nagyon jól telítenek, ezért nem leszel éhes a program során. Megfelelő recept alapján elkészítve pedig, a kalóriatartalma is alacsony. 

Könnyen emészthető és nagyon tápláló. A szervezetet vitaminokkal, enzimekkel, ásványanyagokkal és nyomelemekkel tölti fel, ezért segít a betegségek megelőzésben. Friss és egészséges mivolta miatt, összehasonlíthatatlanul jobb megoldás a testsúlycsökkentésre, mint az iparilag előállított fogyasztószerek. 

A zöld smoothie-k nagy mennyiségben tartalmaznak klorofillt, ami a vérhez igen hasonló molekulával rendelkezik. Emiatt egészséges „vérátömlesztésnek” is szokták nevezni. Fogyasztásával a rágás élményről sem kell lemondanod, ha az elkészítés során a pépet nem turmixolod teljesen simára vagy bogyós gyümölcsöket (pl. málna, szeder) adsz hozzá.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése